Beurs Agenda 2018

Het Bonami SpelComputer Museum organiseert elk kwartaal op uiteenlopende locaties door Nederland een retro spelcomputer beurs, waar een grote verscheidenheid aan oude spelcomputers en retro spellen verkocht worden. Sommige producten worden nieuw in de verpakking aangeboden, andere zijn tweedehands.

Bonami Retro Game Beurzen Agenda & Locaties

Onze 36e Beurs is op zondag 23 – september – 2018 in Apeldoorn
Het adres is Sportcentrum Matenpark, Heemradenlaan 130 – gratis parkeren
Onze 37e Beurs is op zondag 04 – november – 2018 in Schiedam
Het adres is de Margriethal, Nieuwe Damlaan 5 – gratis parkeren

Bent u een game liefhebber? Bezoek dan beslist eens één van onze beurzen, waar u voor schappelijke prijzen fantastische game artikelen kunt kopen. Twijfelt u of een bepaald product wel naar behoren werkt? Het Bonami Test Team is aanwezig, hier kunnen bezoekers gratis hun producten laten testen, voor of na de aankoop.

Alle beurzen zijn ruim van opzet en daarmee ook rolstoelvriendelijk. De game beurs is geopend van 10:30 – 15:30, ongeacht de locatie.
De entree prijs is €5 per persoon (leeftijd van 5 t/m 105 jaar).

Wilt u als standhouder op één van onze retro spelcomputer beurzen staan? Meld u dan aan via info@spelcomputermuseum.nl en vraag naar de voorwaarden.