Openingstijden

ATTENTIE: TIJDELIJK DICHT WEGENS VERHUIZING

Beste bezoeker,

Het Bonami SpelComputer Museum is het afgelopen decennia uitgegroeid tot Nederlands grootste museum op het gebied van spelcomputers en computers. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!

Helaas is de 3.000 m2 expositieruimte echter niet langer toereikend om de gehele collectie tentoon te kunnen stellen. Daarom zijn wij genoodzaakt om het museum te verhuizen. Gelukkig kunnen wij ons blijven huisvesten in Zwolle, zodat de afstand voor u als bezoeker weinig verschil zal maken.

Op donderdag 20 december 2018 zullen wij voor het eerst onze deuren openen op een fantastisch nieuwe locatie op leisure terrein de Vrolijkheid.

Het nieuwe pand geeft ons de beschikking over een extra grote expositieruimte, waar we nóg meer oude computers, spelcomputers en toebehoren zullen tonen. Niet alleen valt er meer te zien, er valt ook meer te beleven. Want ervaren is het leren voor de toekomst, daarom zal een deel van de collectie vrij bespeelbaar zijn voor het publiek.

Vanzelfsprekend zal de nieuwe locatie ook voorzien worden van een grote arcadehal, met nog meer retro arcadekasten en flipperkasten dan er nu al staan opgesteld. Ook zal het museum aandacht blijven besteden aan het heden en de toekomst, zo worden alle nieuwe spelcomputers bespeelbaar opgesteld, daarnaast is het mogelijk om VR te ervaren.

Ook krijgen we de beschikking over een extra groot eigen parkeerterrein, waar bezoekers geheel gratis, direct voor de deur kunnen parkeren.

Wij verwelkomen u dan ook graag in ons nieuwe pand!

Houdt de site in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag13:00 - 16:00
Vrijdag10:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten