Huisregels

Respecteer onze regels – en Corona musea protocol / RIVM regels

Deutsch Hausordnung

Corona musea protocol:
-Mondkapjes zijn niet meer verplicht, mag wel natuurlijk.
-Voor het museum is geen coronatoegangsbewijs nodig. Voor de horeca (kantine inclusief museumshop) moet vanaf 13 jaar verplicht een coronatoegangsbewijs (coronaCheck-app of CoronaCheck op papier) getoond en gescand worden. Vanaf 14 jaar moeten bezoekers naast het coronatoegangsbewijs ook een identiteitsbewijs laten zien.
-Geen verplichting voor 1,5 meter voor het museum. Er is nog wel steeds een dringend advies om 1,5 meter afstand te bewaren houd dus rekening met anders bezoekers en personeel.
-De speelbare plekken zijn afgeschermd en/of staan op voldoende afstand van elkaar.
-Eten, drinken en snoepen uitsluitend zittend aan tafel nuttigen.
-De kaarten verkoop kan via onze reserveer mogelijkheden.
-Bij ziekte verschijnselen ons niet bezoeken.
-Betalingen pinnen liefst contactloos.
-Hygiëne maatregelen zoals voorgeschreven opvolgen.
-Volg ten allen tijde de aanwijzingen van de medewerkers van het museum.
-Natuurlijk wordt er meerdere keren dagelijks e.e.a. schoongemaakt / ontsmet.
-Voor de bezoekers zijn er op diverse plekken ontsmettingsmiddelen beschikbaar.
-De speelbare plekken zijn afgeschermd en/of staan op voldoende afstand van elkaar.

Respecteer onze overige regels

Wij geven u als bezoeker de vrijheid om onze collectie niet alleen te bekijken, maar ook te bespelen. Om deze mogelijkheid ook in de toekomst te kunnen blijven bieden vragen we u met klem onze huisregels in acht te nemen.

Leeftijdsgrenzen
Als game museum hebben wij ons te houden aan de PEGI wetgeving. Dit houdt in dat personen t/m 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene entree verschaft mag worden. Maximaal 4 jongeren per volwassene.

Gedragsregels
Rennen, stoeien en schreeuwen is niet toegestaan. Ouders / begeleiders dienen hier actief op toe te zien. Het vernielen van onze eigendommen betekent per direct vergoeden. Tevens kan oneigenlijk gebruik en gedrag leiden ontzegging van de toegang van ons gebouw.

Garderobe
Onze museum collectie bevat ook veel kleine items. Wij moeten ervoor waken dat deze er ook voor toekomstige museumbezoekers nog zijn. Daarom dienen alle tassen achter gelaten te worden in de daarvoor gratis beschikbaar gestelde kluisjes. Medische reden om uw tas bij u te houden, daar hebben wij een nette oplossing voor.

Ook kinderwagens, buggy’s en rollator-tassen dienen achtergelaten te worden in de garderobe. Deze vindt u bij de ingang van het museum, direct na de kassa. Daarnaast is het niet toegestaan een capuchon op te zetten of hoofddeksels te dragen in het museum.

Eten, drinken en snoepen
In onze expositie ruimtes is eten, kauwgom, snoep en drinken niet toegestaan. Het nuttigen van zelf mee genomen eten, snoep en drinken is niet toegestaan. Wel zin in een versnapering? Onze kantine hanteert schappelijke prijzen.

Fotograferen en filmen
Het maken van foto en video opnames is uitsluitend toegestaan wanneer hier persoonlijk toestemming voor is gegeven. Vraag dit vroegtijdig aan.

Huisdieren
Het meebrengen van (huis)dieren is niet toegestaan, met uitzondering van geleidehonden.

Camera’s en bewaking
Er is camerabeveiliging aanwezig om het personeel, de bezoekers en de collectie te beschermen. Bij diefstal schakelen wij altijd direct de politie in.

Bij binnenkomst bent u bekend, en akkoord, met bovenstaande huisregels. Bij overtreding van deze regels behoudt het Bonami SpelComputer Museum zich het recht voor om de toegang tot het museum te ontzeggen.