School & Kinderen

Een leerzaam en leuk uitje voor de kinderen

Educatie is een belangrijk doel van Stichting Bonami SpelComputers. Het museum brengt vroeger én nu bij elkaar en is daarom ook zeer interessant voor de jongere bezoeker.

De complete geschiedenis van de computer en spelcomputer is in ons 3250m2 grootte museum te bekijken. Minstens zo leuk is de mogelijkheid om met een groot deel van alle tentoongestelde items te kunnen spelen. De museum collectie staat ruim opgesteld en kent brede en overzichtelijke gangpaden, waardoor het ook voor een schooluitje een ideale locatie is.

Kinderen (en leraren natuurlijk ook) kunnen beginnen met het spelen op de eerste Pong spelcomputers. Naarmate ze door het museum lopen zullen ze alle moderne game consoles van vandaag de dag tegenkomen en kunnen bespelen.

Ook organiseert het games en computer museum educatieve rondleidingen voor een redelijk bedrag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wij stellen ons graag flexibel op en zullen ons best doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

Vanzelfsprekend gaan wij er vanuit dat er respectvol met de tentoongestelde apparaten wordt omgesprongen. Veel machines zijn uniek en dragen een onvervangbare waarde met zich mee.

Voor scholen hanteren wij een gereduceerd tarief : zie onze prijslijst. Vanaf 15 personen, excl. ten minste 2 leerkrachten of docenten. De prijzen zijn van toepassing voor het basis-, middelbaar- en hoger onderwijs.