Bekijk en Beleef

Ervaren is het leren voor de toekomst

Bij het Bonami Museum vindt u Nederlands grootste collectie Games en Computers. Een groot deel van zowel de oude als nieuwe spelcomputers staan bespeelbaar opgesteld.

De retro spelcomputers brengen veel nostalgische herinneringen naar boven. Terwijl de nieuwste spelcomputers inzicht geven in het verloop van de technologische ontwikkelingen.

Ook de eerste computers ontbreken niet, zoals de Scholten Machine en diverse PDP’s. Alle (spel-)computers staan gerangschikt via een tijdslijn. Zo loopt u van de alleroudste machines naar de nieuwste krachtpatsers.

Hier kunt u 4K ervaren op de nieuwe Microsoft Xbox One X. Of de Sony PlayStation 4 Pro spelcomputer uitproberen met een virtual reality bril. Ook de Nintendo Switch is beschikbaar met het populaire spelletje Super Mario Odyssey.

Een echte VR achtbaan ervaring kun u beleven via de 3D bril van Oculus Rift. Wel eens een 3D printer in werking gezien? Ook dat is mogelijk in ons spelcomputer museum!

Een beleving voor alle generaties!

In het 3000m2 grootte museum in Zwolle vindt u talloze computers, spelcomputers, retro arcadekasten en flipperkasten. Bovendien wordt de collectie nog dagelijks uitgebreid.

Er kunnen altijd 250 personen gelijktijdig met de apparaten spelen en alles uitproberen. Na betaling van de entreeprijs zijn deze uiteraard allemaal gratis te bespelen.

Daarnaast is er natuurlijk ook heel erg veel te bekijken. Gemiddeld duurt een bezoek aan ons museum 3 tot 4 uur.

Het is een leerzaam en vooral interactief uitje voor de hele familie. Het museum schept verbondenheid tussen jong en oud!