Retro game beurs in Apeldoorn

22-03-2020

Het is weer zover! Op zondag 22 maart 2020 organiseert het Bonami SpelComputer Museum haar 41ste retro game beurs. De beurs vindt plaats in Sporthal Matenpark te Apeldoorn. Liefhebbers van retro gaming kunnen hier naar hartenlust snuffelen tussen een grote verscheidenheid aan gaming artikelen.

LET OP: De directie van het Bonami SpelComputer Museum heeft besloten om de game beurs in Apeldoorn op zondag 22 maart af te gelasten, vanwege het coronavirus en het gezondheidsrisico dat hiermee gepaard gaat. Zodra er een nieuwe datum is ingepland wordt dit via de website gemeld. Excuus voor het ongemak. Onderstaand vind u het originele bericht.

Dankzij de 40-tal standhouders, variërend van verzamelaars tot kleine zelfstandigen, zal er weer een breed aanbod aan retro gaming artikelen worden aangeboden tegen uiterst schappelijke prijzen. Het aanbod varieert van oude spelcomputers tot games, controllers, joysticks en tal van merchandise. Sommige producten zijn tweedehands, andere zitten nog nieuw in de doos. Ook voor exclusieve collectors items bent u op de retro game beurs in Apeldoorn aan het goede adres!

De beurs wordt gekenmerkt door een gezellige informele sfeer. Retro gamers komen vanuit heel Nederland om een kijkje te nemen en een praatje te maken met andere liefhebbers.

Vanzelfsprekend zal het Bonami Test Team ook weer aanwezig zijn op de beursvloer. Het gespecialiseerde team helpt bezoekers bij het testen van producten, in geval er twijfel is of een product wel naar behoren werkt. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Mocht er onverhoopt een kleine reparatie moeten plaatsvinden, dan kan het Bonami Test Team daarin ondersteunen. De service is geheel gratis.

Retro game beurs in Apeldoorn

Liefhebbers zijn van harte welkom op zondag 22 maart 2020 in Sportcentrum Matenpark aan de Heemradenlaan 130 in Apeldoorn. Parkeren is gratis mogelijk rondom het sportcomplex.

De gamebeurs gaat om 10:30 uur van start en eindigt om 15:30 uur. Dankzij de ruime opzet is de beurs ook rolstoelvriendelijk. De entréeprijs bedraagt slechts €5,00 per persoon. Bezoekers tot en met 5 jaar krijgen gratis toegang.

Genoeg gezien? In het sportcentrum is ook een kantine aanwezig, waar u onder andere een broodje of kopje koffie kunt nuttigen.

Zou u graag een keer als standhouder willen deelnemen? Meld u dan aan via info@spelcomputermuseum.nl en vraag naar de voorwaarden.