Retro game beurs – Eindhoven

03-06-2018

Al sinds de jaren ’70 spelen we spelletjes op de computer en spelcomputer. Hoewel de hedendaagse games er compleet anders uitzien, blijven ook de oude spellen erg in trek. Ben jij net als ons een liefhebber van retro games? Bezoek dan op 3 juni 2018 de retro spelcomputer beurs in Eindhoven.

Bonami SpelComputer Museum organiseert 35ste retro game beurs

Het Bonami SpelComputer Museum zal als organisator aanwezig zijn, vanzelfsprekend zal ook ons onafhankelijke test team niet ontbreken. Hier kunnen bezoekers hun reeds aangekochte, of nog aan te kopen product gratis laten testen. Mocht er onverhoopt iets niet werken, dan kan het Bonami test team, indien gewenst, ondersteunen in de reparatie hiervan.

Op de retro game beurs vinden bezoekers de meest uiteenlopende retro gaming artikelen, variërend van oude spellen, joysticks en gaming accessoires tot bijzondere collectors items. Vanzelfsprekend zullen ook de retro spelcomputers niet ontbreken. Er worden tweedehands gaming artikelen aangeboden, maar ook producten nieuw in doos.

Het is alweer de 35ste editie. Er zullen ongeveer 40 standhouders aanwezig zijn, die ruim 150 tafels weten te vullen met interessante koopwaar. De verkoopprijzen zijn zeer schappelijk, wat het voor bezoekers extra aantrekkelijk maakt.

Sporthal de Genderbeemd in Eindhoven

Dus kom voor wat Brabantse gezelligheid op 3 juni 2018 naar Eindhoven. De beurs vindt plaats in Sporthal de Genderbeemd aan de Sterkenburg 616. Bezoekers kunnen gratis parkeren direct naast de sporthal. De retro game beurs opent om 10:30 en sluit om 15:30.

Een entreekaartje kost slechts €5,00 per persoon. Kinderen tot 5 jaar mogen gratis naar binnen. Dankzij de heerlijke ruime opstelling kunnen ook rolstoelgebruikers genieten van het gevarieerde aanbod. Er is een kantine aanwezig waar bezoekers een lekkere versnapering kunnen nuttigen.