Beurs voor retro gaming in Eindhoven

19-05-2019

Retro game liefhebbers opgelet! Op zondag 19 mei organiseert het Bonami SpelComputer Museum een retro spelcomputer beurs in Eindhoven. Op de beurs vind je de meest uiteenlopende gaming producten van de jaren ’70 tot ’90, van retro consoles en games tot joysticks, controllers en allerlei merchandise producten.

Het Bonami SpelComputer museum in Zwolle organiseert elk kwartaal een beurs voor retro gaming, op verschillende locaties in Nederland. Het is alweer een jaar geleden dat de beurs plaatsvond in Eindhoven. De bruisende stad in Noord-Brabant staat bekend om technologie, design en kennis en is dan ook een uitermate geschikte plek voor retro gameliefhebbers om bij elkaar te komen.

Retro gamers komen vanuit de verre omgeving om het grote aanbod te bekijken. Tijdens de 39ste editie zullen ruim 40 standhouders -variërend van verzamelaars tot kleine zelfstandigen- de meest uiteenlopende retro gaming producten verkopen tegen schappelijke prijzen. Je vindt er tweedehands retro artikelen, maar ook spullen die nog nieuw in de doos zitten.

Twijfel je of een bepaald product wel naar behoren werkt? Op de beursvloer is ook het Bonami Test Team aanwezig. Het team van enthousiaste medewerkers helpt u graag bij het testen van reeds aangekochte of nog aan te schaffen producten. De service is geheel gratis. Mocht er onverhoopt een reparatie moeten plaatsvinden, dan kan het Bonami Test Team ook daarin ondersteunen.

Liefhebbers zijn van harte welkom op zondag 19 mei 2019 in Sporthal de Genderbeemd aan de Sterkenburg 616 in Eindhoven. De Retro Game Beurs Eindhoven start om 10:30 en eindigt om 15:30. De beurs is ruim opgezet en daarmee ook rolstoelvriendelijk.

De entreeprijs bedraagt €5,00 per persoon. Bezoekers t/m 5 jaar krijgen gratis entree. Parkeren kan direct naast het sportcentrum en is gratis.

Genoeg rondgesnuffeld? In het sportcentrum is ook een kantine aanwezig, waar je onder andere een broodje of kopje koffie kunt nuttigen.