Retro Spelcomputer Beurs – Schiedam

04-11-2018

Bent u net als ons een groot fan van oude spelsystemen? Bezoek dan op zondag 4 november 2018 de retro spelcomputer beurs in Schiedam. Een ideale gelegenheid voor retro game liefhebbers om rond te snuffelen tussen de meest uiteenlopende oude spelcomputers, games, joysticks, accessoires en merchandise van de jaren ’70 tot en met de jaren ‘90.

Gevarieerd aanbod, schappelijke prijzen

Het is alweer de 37ste keer dat het Bonami SpelComputer Museum een retro game beurs organiseert. Ruim 40 standhouders, variërend van game verzamelaars tot kleine zelfstandigen, zorgen voor een gevarieerd aanbod aan retro gaming artikelen. Eén van de standhouders – The Retro Game Freak – zal ditmaal een grote uitverkoop houden en veel van de producten tegen dumpprijzen aanbieden. Bezoekers kunnen hier natuurlijk volop van profiteren

Het Bonami Test Team is aanwezig om bezoekers te helpen met hun aankoop. U kunt reeds aangeschafte items of nog aan te schaffen producten gratis laten testen door het Test Team. Mocht er een kleine reparatie moeten plaatsvinden, dan zal het team van enthouasiaste medewerkers ook daarin kunnen ondersteunen.

Game beurs in Schiedam

Kom ook en laat je verrassen door de gezellige sfeer! Bezoek op zondag 4 november 2018 de Margriethal, aan de Nieuwe Damlaan 5 in Schiedam (ten westen van Rotterdam, goed te bereiken via de A20 en A4). Om 10:30 gaat de retro spelcomputer beurs van start, het eindigt om 15:30.

Een entreekaartje kost €5,00 per persoon (kinderen tot 5 jaar gratis). Bezoekers kunnen gratis parkeren rondom het sportcomplex. In de kantine van Sport- en Evenementenhal Margriet kan een drankje of hapje eten genuttigd worden.