Dungeons & Dragons bij Bonami

Van 17-09-2023 tot en met 17-09-2023

Dungeons & Dragons bij Bonami 

17 september organiseren we een speciaal evenement, namelijk: een Dungeons & Dragons sessie in ons museum! Er is plek voor 3 – 5 spelers en snacks worden verzorgd. Het evenement zal in de middag plaatsvinden, om 13:30. Genoeg tijd dus om ’s ochtends nog van ons museum en onze arcadehal te genieten!

Wat is Dungeons & Dragons (D&D)? Het is een spel vol magie, monsters en moed, waar jij de held van het verhaal bent. Samen met een groep mede-avonturiers ga je op queeste om mysteries te ontrafelen, schatten te ontdekken en gevaren te trotseren. Dit is jouw kans om je eigen unieke personage te creëren en te zien hoe hun lot zich ontvouwt.

Geen zorgen als je nog nooit D&D hebt gespeeld, want ervaring is niet nodig! Onze ervaren Dungeon Master staat klaar om je in te wijden in de geheimen van het spel en je te begeleiden bij elke stap van je avontuur. Of je nu een doorgewinterde rollenspelveteraan bent of helemaal nieuw bent in het genre, dit evenement is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een spannende en gezellige tijd. Er zijn een aantal characters voorbereid, maar je mag ook je eigen character meenemen!

Neem je je eigen character mee? Deze moet level 1 zijn en gebalanceerd (at the dm’s descretion).

Het evenement vindt plaats in ons museum, waar je wordt omringd door een schat aan spelgeschiedenis en -cultuur. Geniet voor en na de D&D sessie van de nostalgische sfeer van oude en nieuwe gameconsoles, arcades en interactieve tentoonstellingen.

Datum: 17 september 2023

Tijd: 13:30

Plaats: Het Bonami SpelComputer Museum
Ossenkamp 4 te Zwolle

Duur sessie: 1,5 – 2 uur

Leeftijd: 12+

Interesse? Dan willen we graag dat je reserveert. Dit kan via <naomi@spelcomputermuseum.nl>

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons spannende D&D-avontuur!