Nintendo Switch Toernooi: Mario Kart 8 Deluxe

09-06-2018

Ben jij een groot fan van Mario Kart en finish jij altijd als eerste bij dit racespel? Het Bonami SpelComputer Museum daagt je uit om op zaterdag 9 juni 2018 deel te nemen aan het game toernooi. Op die bewuste dag wordt in Zwolle een Mario Kart 8 Deluxe wedstrijd georganiseerd op de Nintendo Switch spelcomputer.

Het toernooi begint om 12:00. Bezoekers zijn al vanaf 10:00 welkom, zo kan je alvast kennis maken met de opstelling of genieten van het museum. Deelnemers van het toernooi wordt gevraagd dit uiterlijk 11:30 kenbaar te maken. Wil je zeker zijn van een plaats, mail dan naar naomi@spelcomputermuseum.nl.

Om 16:00 is het toernooi afgelopen, aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats. Deelnemers onder de 17 jaar zijn van harte welkom, maar moeten vergezeld worden door een volwassene.

Het Mario Kart toernooi bestaat uit een serie grand prix races. Elke grand prix bevat 4 spelers die 4 races rijden. De 2 spelers die de hoogste score behalen in de grand prix gaan door naar de volgende ronde. Om het spelplezier te verhogen en ook voor de toeschouwers aantrekkelijk te maken wordt het spel gespeeld op een 65-inch TV scherm.

Het SpelComputer Museum stelt meerdere Nintendo Switch spelconsoles beschikbaar voor het game toernooi. Iedere deelnemer krijgt een Joy-Con controller, zodat er vier personen kunnen meedoen per console. Het is toegestaan je eigen controller mee te nemen, mits deze gelabeld is.

Toegang tot het museum kost €14,00, deelname aan het toernooi is gratis. Het Bonami SpelComputer Museum is gevestigd aan de Westerlaan 51a in Zwolle, op 300m van het Centraal Station. Parkeren is gratis en mogelijk op eigen terrein.