Nintendo Switch toernooi met Mario Kart

17-11-2018

Zijn jullie weer klaar voor een spannende race competitie? Op zaterdag 17 november 2018 organiseert het Bonami SpelComputer Museum een Mario Kart 8 DeLuxe toernooi. Ben jij bekend met dit spelletje op de Nintendo Switch, laat dan je racekunsten zien en wie weet behoor jij straks wel tot één van de prijswinnaars.

Het toernooi is toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus. Het museum stelt meerdere Switch consoles ter beschikking, ook zijn er voldoende Joy-Con controllers om aan de competitie deel te kunnen nemen. Breng je liever een eigen controller mee? Dat is mogelijk, mits duidelijk gelabeld.

Het game toernooi begint om 12:00. Bezoekers zijn al twee uur eerder welkom, want om 10:00 opent het museum haar deuren. Deelnemers dienen uiterlijk een half uur voor aanvang van het toernooi aanwezig te zijn. De wedstrijd is om 16:00 afgelopen. Naderhand vindt de prijsuitreiking plaats, want de finalisten gaan natuurlijk niet met lege handen naar huis.

De Mario Kart competitie bestaat uit een serie grand prix races. Elke grand prix bevat 4 spelers die een cup van 4 races rijden. De twee spelers die de hoogste score behalen gaan door naar de volgende ronde. Er wordt een 65-inch scherm opgesteld, zodat iedereen optimaal kan meegenieten.

Ben jij er bij in november? Meld je dan aan via naomi@spelcomputermuseum.nl en vermeld hierbij je naam en met hoeveel personen je wenst te komen. Deelname aan het toernooi is gratis. Een kaartje voor het museum kost €14 per persoon (gratis entree tot 5 jaar).

Ben je onder de 17 jaar? Ook dan ben je van harte welkom, wel dien je vergezeld te worden door een volwassene (in navolging op de PEGI wetgeving).