Nintendo Wii U game toernooi met Super Smash Bros

06-10-2018

Ben jij onverslaanbaar met het vechtspel Super Smash Bros? Kom dan aanstaande zaterdag 6 oktober 2018 naar ons museum in Zwolle. Wij organiseren een Nintendo Wii U toernooi met het legendarische spel Super Smash Bros. Bezoekers van het museum kunnen gratis deelnemen aan de game competitie en maken bovendien kans op leuke prijzen.

Het Super Smash Bros toernooi wordt gespeeld volgens 3 stocks met een 8 minuten timer. Er worden uitsluitend omega stages gespeeld. Alle DLC en unlockable characters zijn beschikbaar. Ook de Mii characters zijn toegestaan met de standaard moveset.

Iedere deelnemer krijgt een controller tot zijn of haar beschikking. Er zijn verschillende Gamecube en Wii U Pro controllers aanwezig. Speelt jij liever met je eigen controller? Ook dat is geen probleem, mits deze duidelijk gelabeld is. Voor het toernooi wordt een 65-inch beeldscherm opgesteld, zodat ook de toeschouwers optimaal kunnen meegenieten.

Het toernooi vindt plaats in de ruim opgezette kantine van het museum. Het Bonami SpelComputer museum opent om 10:00. Het Nintendo Wii U toernooi start om 12:00. Deelnemers wordt gevraagd dit minimaal een half uur van te voren kenbaar te maken. Om zeker te zijn van een plaats stuur je een email met je inschrijving naar naomi@spelcomputermuseum.nl.

Om 16:00 is de game competitie afgelopen, aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats. Ben je onder de 17 jaar? Ook dan ben je van harte welkom, wel dien je dan een volwassene mee te nemen (in navolging op de PEGI wetgeving).

Een entreekaartje voor het Bonami SpelComputer museum kost €14 per persoon (gratis entree tot 5 jaar). Deelname aan het Super Smash Bros game toernooi is gratis.