Super Smash Bros Game Toernooi op Wii U

14-07-2018

Ben jij een echte Super Smash Bros liefhebber? Dan kun je dit toernooi niet aan je voorbij laten gaan! Aankomende zaterdag, 14 juli 2018, vindt er weer een game toernooi plaats op de Nintendo Wii U. Bezoekers van het museum kunnen gratis deelnemen aan het toernooi en maken bovendien kans op leuke prijzen. Een ideaal begin van de zomervakantie!

Het Super Smash Bros toernooi wordt gespeeld volgens 3 stocks met een 8 minuten timer. Er worden uitsluitend omega stages gespeeld. Alle DLC en unlockable characters zijn beschikbaar. Ook de Mii characters zijn toegestaan met de standaard moveset.

Het SpelComputer museum stelt voor iedere deelnemer een controller ter beschikking. Er zijn verschillende Gamecube en Wii U Pro controllers beschikbaar. Speel jij liever met je eigen controller? Ook dat is geen probleem, mits deze over een duidelijk naamlabel beschikt. Het Super Smash Bros toernooi wordt gespeelt op een 65-inch beeldscherm, waardoor ook de toeschouwers optimaal kunnen meegenieten.

SpelComputer Museum in Zwolle

De competitie vindt plaats in de ruim opgezette kantine van het museum. Het Bonami SpelComputer museum opent om 10:00. Het Nintendo Wii U toernooi start om 12:00. Deelnemers wordt gevraagd dit minimaal een half uur van te voren kenbaar te maken. Om zeker te zijn van een plaats stuur je een email met je inschrijving naar naomi@spelcomputermuseum.nl.

Om 16:00 is het game toernooi afgelopen, aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats. Ben je onder de 17 jaar? Ook dan ben je van harte welkom, wel dien je dan een volwassene mee te nemen (in navolging op de PEGI wetgeving).

Een entreekaartje voor het Bonami SpelComputer museum kost €14 per persoon (gratis entree tot 5 jaar). Deelname aan het Super Smash Bros game toernooi is gratis. Bezoekers die niet wensen deel te nemen zullen hier ook geen hinder van ondervinden.