Super Smash Bros Toernooi op Wii U

07-04-2018

Ben jij onverslaanbaar met Super Smash Bros? Kom dan op zaterdag 7 april 2018 naar het Bonami SpelComputer Museum in Zwolle. Wij organiseren een game toernooi met Super Smash Bros op de Nintendo Wii U. Museum bezoekers mogen gratis deelnemen en maken kans op leuke prijzen.

Spelregels

Het game toernooi wordt gespeeld volgens 3 stocks met een 8 minuten timer. Er worden uitsluitend omega stages gespeeld. Mii characters zijn toegestaan met de standaard moveset. Alle DLC en unlockable characters zijn beschikbaar in het spelcomputer museum.

Een eigen controller meenemen is niet nodig. Het museum stelt verschillende Gamecube en Wii U Pro controllers beschikbaar voor het toernooi. Het is overigens wel toegestaan je eigen controller (inclusief 3DS) mee te nemen, mits deze gelabeld is. Voor de gelegenheid heeft het game museum een 65-inch scherm opgesteld, zodat deelnemers volledig kunnen opgaan in het spel.

Game tournooi

Deelname aan het game toernooi

De wedstrijd vind plaats in de ruim opgezette kantine van het museum. Bezoekers zijn welkom vanaf 10:00. Het Super Smash Bros toernooi gaat om 12:00 van start.

Deelnemers wordt gevraagd dit minimaal een half uur van te voren kenbaar te maken. Om zeker te zijn van een plaats stuur je een email met je inschrijving naar naomi@spelcomputermuseum.nl of laat je een bericht achter op de Facebook pagina.

Om 16:00 is het toernooi afgelopen, aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats. Deelnemers onder de 17 jaar zijn van harte welkom, maar moeten vergezeld worden door een volwassene (in navolging van PEGI wetgeving).

Een entreekaartje voor het museum kost €14 per persoon (gratis entree tot 5 jaar). Bezoekers die niet wensen deel te nemen aan het Super Smash Bros toernooi zullen hier ook geen hinder van ondervinden.