Super Smash Bros Wii U Toernooi

13-01-2018

Op zaterdag 13 januari 2018 wordt het Super Smash Bros toernooi georganiseerd in het Bonami SpelComputer Museum te Zwolle. Het toernooi vind plaats op het circa 250 m2 thema plein. Bezoekers mogen gratis deelnemen aan het game toernooi. Bovendien winnen de kampioenen leuke prijzen.

Super Smash Bros toernooi regels

De Super Smash Bros competitie wordt gehouden op de Nintendo Wii U. Het museum stelt verschillende gamecube controllers beschikbaar voor het toernooi. Het is tevens toegestaan je eigen controller (inclusief 3DS) mee te nemen, mits deze duidelijk gelabeld is.

Het toernooi wordt gespeeld volgens 3 stock, met een 8 minuten timer. Er worden uitsluitend omega stages gespeeld. Mii characters zijn alleen toegestaan met de standaard moveset. Alle DLC en unlockable characters zijn beschikbaar in het spelcomputer museum.

Tijdstip en prijs uitreiking

Het Spelcomputer Museum in Zwolle is vanaf 10 uur geopend, het Super Smash Bros toernooi gaat om 12:00 van start. Deelnemers wordt gevraagd minimaal een half uur van te voren aanwezig te zijn. Inschrijven is niet nodig, hoewel het op prijs wordt gesteld wanneer je het museum vooraf van je bezoek laat weten. Dit kan via de Facebook pagina van het Zwolse Museum of per mail naar naomi@spelcomputermuseum.nl.

Om 16:00 is het toernooi afgelopen, aansluitend zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Deelnemers onder de 17 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene (in navolging van PEGI wetgeving).

Een entreekaartje voor het museum kost €14 per persoon (gratis entree tot 5 jaar). Bezoekers die niet wensen deel te nemen aan het Super Smash Bros toernooi zullen hier ook geen hinder van ondervinden.