Beurs in Apeldoorn voor retro spelcomputers

31-03-2019

Na een daverend succesvolle beurs in Schiedam organiseert het Bonami SpelComputer Museum de volgende retro spelcomputer beurs op zondag 31 maart 2019 in Apeldoorn.

Het SpelComputer Museum uit Zwolle organiseert elk kwartaal op uiteenlopende locaties in Nederland een retro spelcomputer beurs, waar een grote verscheidenheid aan oude spelcomputers, handhelds en retro spellen verkocht worden tegen schappelijke prijzen. Sommige producten worden nieuw in de verpakking aangeboden, andere zijn tweedehands.

Inmiddels zijn we alweer aangekomen bij de 38ste editie. Op de beurs in Apeldoorn zullen tientallen standhouders, variërend van game liefhebbers en verzamelaars tot kleine zelfstandigen, een grote verscheidenheid aan gaming artikelen aanbieden uit de jaren ’70 tot ‘90.

Dus ben jij op zoek naar dat die ene exclusieve game of vind je het gewoon leuk om rond te snuffelen tussen alle oude spelsystemen? Dan is de retro spelcomputer beurs een fantastisch uitje voor jou.

Het Bonami Test Team is aanwezig om bezoekers te helpen. Gekochte producten of nog aan te kopen items kunnen hier gratis getest worden, zo ben er ervan verzekerd dat het product naar behoren werkt. Ook is het Test Team in staat om kleine reparaties ter plekke uit te voeren.

Retro beurs in Apeldoorn

Kom ook de gezellige sfeer proeven en bezoek op 31 maart 2019 het Sportcentrum Matenpark aan de Heemradenlaan 130 in Apeldoorn. Parkeren is gratis mogelijk, zowel aan de voor- als achterzijde van het sportcomplex. Mocht het parkeerterrein vol zijn, enkele honderden meters verderop ligt winkelcentrum de Eglantier, hier is eveneens voldoende gratis parkeergelegenheid.

De retro spelcomputer beurs opent om 10:30 haar deuren en eindigt om 15:30. Houdt er overigens rekening mee dat op op 31 maart de zomertijd ingaat. Een entreekaartje kost €5,00 per persoon (kinderen tot 5 jaar gratis). Er is een kantine aanwezig waar bezoekers van Sport- en Evenementenhal Margriet een drankje of hapje eten kunnen nuttigen.

Bonami SpelComputer Museum in Zwolle

Wist u overigens al dat het Bonami SpelComputer Museum verhuisd is? Het museum is nog altijd gevestigd in Zwolle, maar is tegenwoordig te vinden aan de Ossenkamp 4. Op de nieuwe locatie worden nog meer oude computers en spelcomputers tentoongesteld.

Daarnaast worden er meer speelgelegenheden aangeboden. In de ruim opgezette arcadehal kunnen bezoekers gratis spelen op de tientallen retro arcadekasten. Een entreekaartje voor het museum kost €15 per persoon (kinderen t/m 4 jaar zijn gratis). Het spelcomputer museum beschikt over een eigen parkeerterrein waar bezoekers kosteloos kunnen parkeren.