Verruimde openingstijden

Overdag weinig tijd? Vanaf zaterdag 1 juni is het museum in Zwolle elke vrijdag en zaterdag ook in de avonduren geopend. Kom ook de geschiedenis van de computer en spelcomputer ervaren.

Het Bonami SpelComputer Museum in Zwolle is verheugd te kunnen melden (tijdelijk) verruimde openingstijden te hanteren, waardoor bezoekers ook in de avonduren kunnen genieten van het museum en de retro arcadehal. De arcadehal is volledig nieuw vormgegeven met zo’n 60 verschillende retro arcadekasten, interactieve spelmachines en 6 flipperkasten.

Eind vorig jaar opende het SpelComputer Museum haar deuren op een nieuwe locatie in het vertrouwde Zwolle. Het vernieuwde spelcomputer museum biedt nog meer speelgelegenheden, bovendien kunnen er in de expositieruimte nog meer museumstukken bewonderd worden.

Normaliter is het museum geopend van dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00. Bij wijze van experiment zal het SpelComputer Museum op vrijdag en zaterdag, startend op 1 juni, ook geopend zijn van 18:00 tot 22:00. Bij succes zal dit in toekomst standaard worden. Actuele openingstijden zijn via de website te raadplegen. De entree prijs voor een avondbezoek is gelijk aan die van een dag-bezoek.

Parkeren is mogelijk op eigen terrein en is gratis. Ook het onbeperkt spelen op de arcadekasten en flipperkasten zit bij de prijs van een entreekaartje inbegrepen. Voor €15 per persoon kun je een hele dag of avond genieten met je familie of vrienden. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk een hapje of drankje te nuttigen in de kantine.

Wij heten iedereen dan ook van harte welkom aan de Ossenkamp 4 op leisure-terrein de Vrolijkheid in Zwolle.